Psidpatch 4.40 инструкция

Название файла:
Размер файла: 230 кб
Количество загрузок: 599
Скачать:

Het is dan niet nodig om te downgraden naar 3.55 met de Rogero downgrader. Als je twijfelt of jouw PS3 een geschikte kandidaat is, mail even en vermeld dan altijd het modelnummer en de datecode (firmware versie is niet belangrijk). Zonder die informatie kunnen we je anders niet verder helpen. Log niet automatisch in op PSN Gebruik geen account die je ook voor de PS4 gebruikt. Once the exploit is successful the hypervisor can be dumped by typing «dumphv». It will dump it to a file in the current dir. Deze methode was en is niet stabiel waardoor het programma vaak niet wil opstarten of de WiiU laat crashen. Maar wil je wat gaan experimenteren dan schakel je via de Rebug toolbox de Cobra features in.

Похожие записи: